Det du nu läser är årets första månadsbrev från styrelsen, tanken är att vi en gång i månaden under säsong kommer maila ut info om aktuella händelser som kan vara bra att känna till…

Säsongen har börjat fantastisk bra, massor med golfare från när och fjärran besöker vår vackra bana.
Vilket otroligt bra jobb våra greenkeepers gör ett stort tack till er alla, utan er ingen bana.
Ibland kan det bli trångt både på parkeringen och på banan, men vi som medlemmar får helt enkelt hjälpas åt att få det hela att fungera.

Ny ordförande

 Tomas Andersson, heter vår nye ordförande, en 52 årig golfare som ser fram emot att driva klubben tillsammans med styrelsen. Vill du komma i kontakt med honom så maila yrrol69@gmail.com

Ny tränare

 Äntligen har vi fått tillgång till en tränare som vi delar med Hökensås GK. Michael Lindberg har ett förflutet som tränare på A6 GK. Tanken är att han skall finnas på plats hos oss på måndagar, han kommer bl a träna vårt serielag och våra juniorer. Självklart kan du boka honom för egen lektion, bokar honom på tel 0708-584 545. Mer info om träningarna kommer.

Gröna-kortet-kurser/”faddrar”
Michael L har genomfört två kurser med totalt ett 20- tal deltagare. Ytterligare en kurs är planerad till 19-20 juni, mer info på hemsidan. Det är ju jätteviktigt att vi tar hand om våra nybörjare, vi behöver ett antal ”faddrar”  som kan gå med på banan och som kan visa både golfvett och regler i praktiken.
Vill du bli fadder, maila  ordf  Tomas på yrrol69@gmail.com

Bokningsläget
Vi har ibland ett hårt tryck på banan, det innebär att du alltid måste boka din speltid oavsett när du skall golfa. Glöm inte att göra ankomstanmälan i en app eller på terminalen i vestibulen.

Nya bollautomaten
Du känner väl till att du kan köpa ”ranch-kort” i olika valörer, kortet ger dig  ”bollrabatt”.

Detta var allt för denna gång, ha en skön golfsommar…