Dagens Lunchbuffé

serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.

135:- inkl salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka

Måndag 22/4

Köttfärssås med pasta Tagliatelle

Strimlad kycklingfilé i sås på dragon och senap, serveras med ris

 

Tisdag 23/4

Stekt lättrimmat fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och lingonsylt

Ugnsbakad kungsflundra med kokt potatis samt dill- och hummersås

 

Onsdag 24/4

Helstekt kotlettrad serveras med pepparsås och rostad potatis

Köttfärsbiffar i fransk löksås med vitlöksstekt potatis

 

Torsdag 25/4

Gunvors Kålpudding med kokt potatis, gräddsås och lingon

Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med sylt och grädde

 

Fredag 26/4

Smörstekt fläsknoisette med kantarellsås och råstekt potatis

Strimlad flankstek ”Korean BBQ” med paprika och bambuskott

 

Lördag 27/4

Smörstekt panerad flundra serveras med Skagensås och kokt potatis

Kalvfärslimpa med pressgurka, rårörda lingon och svartvinbärssås

 

Söndag 28/4

Citronkyckling bakad med färska örter, serveras med ädelostsås och rostad potatis

Fisk- och skaldjursgryta med lax, sej, musslor och räkor. Serveras med aioli och fänkål