Dagens Lunchbuffé
Måndag – fredag 11:30 – 14:00
Lördag – söndag 11:30 – 15:00
Vi serverar alltid två rätter på buffé tillsammans med stor salladsbuffé, vatten, kaffe och kaka för 145:-
Måndag 21/4
Kycklingfilé serveras med röd curry- och kokossås och ris
Fiskgratäng på torsk och lax
Tisdag 22/4
Stekt fläsk från Grevbäck serveras med raggmunk, löksås, bruna bönor och lingonsylt
Janssons frestelse
Onsdag 23/4
Gräddstuvad pytt-i-panna med stekt ägg och rödbetor
Pulled pork i rökig BBQ-sås serveras med tortillabröd och grönsaker
Torsdag 24/4
Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis och kantarellsås
Stekt inlagd strömming med kall kaviarsås och lingon
Fredag 25/4
Halstrad biff med bakad tomat & Café de Paris-smör
Asiatisk kycklinggryta med ris
Lördag 26/4
Ugnsbakad kycklingfilé serveras med rostad potatis, rattatouille och bearnaisesås
Kall inkokt laxfilé med dillmajjo och kokt potatis
Söndag 27/4
Kallskuren rostbiff serveras med pressgurka, kokt potatis och rödvinssås
Smörstekt panerad flundra med kall skagensås