Dagens Lunchbuffé

serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.
120:- inkl. salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka

Måndag 23/5:

Dillpanerad kummelfilé serveras med

dansk remouladsås och kokt potatis

Korv Stroganoff med ris

Tisdag 24/5:

Stekt fläsk med raggmunk, löksås, bruna bönor och lingonsylt

Strimlad kycklingfilé i currysås serveras med ris

Onsdag 25/5:

Gunvors Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Bakpotatis med kall röra på rostbiff, äpple och pepparrot

Torsdag 26/5:

Nattbakad fläskkarré med svartvinbärsgräddsås och kokt potatis

Sprödbakad skärgårdsfirre med Skagensås

Fredag 27/5:

Gräddstuvad Pytt-i-panna med stekt ägg och rödbetor

Fläskfilégryta med svamp & rotfrukter

Lördag 28/5:

Ugnsbakad kycklingfilé med majs- och basilikasås

Smörstekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis

MORS DAG Söndag 29/5:

Helstekt fläskfilé med rostad potatis och kantarellsås

Smördegsinbakad laxfilé med dillsås och färskpotatis

Dessertbord med pannacotta, äppelpaj, chokladtårta och annat gott.

195:-