Dagens Lunchbuffé

Måndag – fredag 11:30 – 14:00

Lördag – söndag 11:30 – 15:00

Vi serverar alltid två rätter på buffé tillsammans med stor salladsbuffé, vatten, kaffe och kaka för 145:-

 

Måndag 21/4

Kycklingfilé serveras med röd curry- och kokossås och ris

Fiskgratäng på torsk och lax

 

Tisdag 22/4

Stekt fläsk från Grevbäck serveras med raggmunk, löksås, bruna bönor och lingonsylt

Janssons frestelse

 

Onsdag 23/4

Gräddstuvad pytt-i-panna med stekt ägg och rödbetor

Pulled pork i rökig BBQ-sås serveras med tortillabröd och grönsaker

 

Torsdag 24/4

Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis och kantarellsås

Stekt inlagd strömming med kall kaviarsås och lingon

 

Fredag 25/4

Halstrad biff med bakad tomat & Café de Paris-smör

Asiatisk kycklinggryta med ris

 

Lördag 26/4

Ugnsbakad kycklingfilé serveras med rostad potatis, rattatouille och bearnaisesås

Kall inkokt laxfilé med dillmajjo och kokt potatis

 

Söndag 27/4

Kallskuren rostbiff serveras med pressgurka, kokt potatis och rödvinssås

Smörstekt panerad flundra med kall skagensås