Dagens Lunchbuffé
serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.
120:- inkl. salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka
Måndag 23/5:
Dillpanerad kummelfilé serveras med
dansk remouladsås och kokt potatis
Korv Stroganoff med ris
Tisdag 24/5:
Stekt fläsk med raggmunk, löksås, bruna bönor och lingonsylt
Strimlad kycklingfilé i currysås serveras med ris
Onsdag 25/5:
Gunvors Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Bakpotatis med kall röra på rostbiff, äpple och pepparrot
Torsdag 26/5:
Nattbakad fläskkarré med svartvinbärsgräddsås och kokt potatis
Sprödbakad skärgårdsfirre med Skagensås
Fredag 27/5:
Gräddstuvad Pytt-i-panna med stekt ägg och rödbetor
Fläskfilégryta med svamp & rotfrukter
Lördag 28/5:
Ugnsbakad kycklingfilé med majs- och basilikasås
Smörstekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis
MORS DAG Söndag 29/5:
Helstekt fläskfilé med rostad potatis och kantarellsås
Smördegsinbakad laxfilé med dillsås och färskpotatis
Dessertbord med pannacotta, äppelpaj, chokladtårta och annat gott.
195:-