Bokningsregler

SVi har ett helt öppet tidbokningssystem. Det innebär att du kan boka alla tider under säsongen, då banan är öppen och det inte finns inbokade tävlingar eller andra starttidsförbud. En spelare kan enbart ha en tid bokad i GIT per dag och en andra speltid bokas i receptionen på speldagen i mån av plats. Tillhör man en gruppbokning kan en andra tid bokas, men då mot en avgift. En spelare kan samtidigt ha två tider på vardagar och två tider på helger inbokade på vår bana

Ankomstanmälan
Vår ambition är att din golfrunda ska bli så trevlig som möjligt. Därför vill vi att du kommer förbi receptionen och anmäler din ankomst senast 15 minuter före starttiden. Då får vi möjlighet att informera om aktiviteter och kondition på banan samtidigt som du får ditt scorekort och kanske en banguide.

Bokningsbara tider
Tidsbokning gäller alla dagar 07:30-18:30. Vid hög beläggning tillåts ej 1- eller 2-bollar, vi förbehåller oss rätten att boka ihop bollar inom två starttider.

Avbokning och No Show
Från och med 2020-06-01 gäller nya regler för avbokning och No Show för såväl medlemmar som gäster.

Avbokning måste ske senast 2 timmar innan spel. Annars debiteras en No Show avgift på 200 kr/person för medlemmar och faktisk greenfee för gäster. Den totala avgiften faktureras endast en spelare i bollen (oftast den som bokat).

Ankomst ska meddelas av samtliga spelare innan start till receptionen, alternativt använder du vår terminal eller ankomstmarkerar dig via någon bokningsapp, som MinGolf Bokning eller OnTag Scorekort.

Receptionen kan vid behov ändra din starttid upp till 20 minuter åt vardera håll i din bokning, så kolla din e-post.

Spel utan att ha registrerat sin ankomst i receptionen eller i en app betraktas som No Show och debiteras enligt detta.

Självklart tar vi hänsyn till att det kan ske oförutsedda händelser eller vara väderpåverkan som inte gör det lämpligt att spela golf, t ex vid kraftigt regn eller åska.

Kontakta oss därför ALLTID om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än 2 timmar i förväg. Detta gäller både medlemmar och gäster.