Dagens Lunchbuffé
serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.
135:- inkl salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka
Måndag 22/4
Köttfärssås med pasta Tagliatelle
Strimlad kycklingfilé i sås på dragon och senap, serveras med ris
Tisdag 23/4
Stekt lättrimmat fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och lingonsylt
Ugnsbakad kungsflundra med kokt potatis samt dill- och hummersås
Onsdag 24/4
Helstekt kotlettrad serveras med pepparsås och rostad potatis
Köttfärsbiffar i fransk löksås med vitlöksstekt potatis
Torsdag 25/4
Gunvors Kålpudding med kokt potatis, gräddsås och lingon
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med sylt och grädde
Fredag 26/4
Smörstekt fläsknoisette med kantarellsås och råstekt potatis
Strimlad flankstek ”Korean BBQ” med paprika och bambuskott
Lördag 27/4
Smörstekt panerad flundra serveras med Skagensås och kokt potatis
Kalvfärslimpa med pressgurka, rårörda lingon och svartvinbärssås
Söndag 28/4
Citronkyckling bakad med färska örter, serveras med ädelostsås och rostad potatis
Fisk- och skaldjursgryta med lax, sej, musslor och räkor. Serveras med aioli och fänkål