Dagens Lunchbuffé

serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.

99:- inkl salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka

Måndag 6/4

Isterband med senapsstuvad potatis, persiljecreme och rödbetor

Räkor i gul currysås serveras med Pasta Penne

Tisdag 7/4

Stekt lättrimmad fläsk serveras med raggmunk 
och rårörda lingon
Fiskgratäng toppad med Wästgöta-ost serveras med jordärtskockspuré

Onsdag 8/4
Klassisk Pasta Bolognese med riven ost
Bräckt skinkstek med pepparrotssås och kokt potatis

Torsdag 9/4 – Skärtorsdag
Ärtsoppa med fläsk / fisksoppa.

Ugnspannkaka med sylt och grädde
Strimlad kycklingfilé med wokade nudlar, grönsaker och ingefärssky

Fredag 10/4 – Långfredag

Ugnsbakad laxsida med skagensås och kokt potatis
Grillad kycklingfilé med franska örter och soltorkat tomatsmör

Lördag 11/4 – Påskafton
Lammfärsbiff med chili, vitlök och rosmarin, serveras med rökig rödvinssås och potatisgratäng
Sejfilé Florentine med spenat och purjolök, serveras med potatismos

Söndag 12/4 – Påskdagen
Nattbakad fläskkarré med äpplemos,
rostade rotfrukter och rödlökssky
Fisk- och skaldjursgryta med aioli

Allergisk? Fråga oss gärna vad maten innehåller