Dagens lunch

Vardagar 11:30-14:00
Lördag & söndag 11:30-15:00

Vår lunch serveras på buffé för 99:- inklusive stort salladsbord, bubbelvatten och kaffe och kaka.

 

Måndag 15/4

Lasagne med basilika, vitlök och mozarella
Strimlad kycklingfilé i sås på soltorkad tomat och grädde, serveras med ris

Tisdag 16/4

Stekt fläsk från Grevbäck, serveras med raggmunk och lingon
Fiskgratäng med räkor och dill, stompad potatis

Onsdag 17/4

Fläskfilégryta med champinjoner och wokade grönsaker
Stekt prinskorv med gurkmajonnäs och brynt potatis

Torsdag 18/4

Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med sylt och grädde

Pastagratäng ”Carbonara” med persilja och rökt skinka

Fredag 19/4

Grillad fläskkarré med tzatziki och bakad potatis
Sprödbakad skäddafilé med remouladsås och citronkryddad potatispuré

Lördag 20/4

Lammfärsbiffar med rökt rödvinsreduktion, råstekt potatis och vitlökskryddad chevrêcreme
Helstekt laxsida med jordärtskockspuré

Söndag 21/4 – BOKA BORD

Påskbrunch; litet smörgåsbord med klassiska smaker, samt påskinspirerad dessert 195:-

Allergisk? Fråga oss gärna vad maten innehåller